در : صفحه اول » فرهنگی-اجتماعی » ساختار تشکیلاتی بسیج مساجد

ساختار تشکیلاتی بسیج مساجد

پادماز: به منظور روشن ساختن ساختار بسیج در احواز و اقداماتی که این ارگان سرکوبگر در حق ملت عرب احواز انجام داده است، مقاله آتی را از سایت ایران بریفینگ منتشر می کنیم. این نوشته اطلاعات مفیدی درباره ساختار بسیج ارائه می دهد.

 

در این مقاله به ساختار و عملکرد مساجد محل و پایگاه مقاومت های بسیج و نقش آنها در انتقال اطلاعات شخصی مردم به اطلاعات سپاه و  حفظ و نگهداری نظام می پردازیم.
همانطور که می دانید بسیج یکی از نیروهایی است که در حفظ و نگهداری نظام دیکتاتوری جمهوری اسلامی نقش اساسی دارد.

رهبر جمهوری اسلامی از دو طریق روحانیون (ایدئولوژیکی) و سپاه پاسداران (نظامی و انتظامی) این نیروها را سازماندهی ،کنترل و هدایت می کند و بصورت کاملاً نا محسوس به سمت و سوی اهداف از پیش تعیین شده نظام هدایت می کند بدون اینکه بسیجیان بدانند که چه می کنند و بدون هیچگونه هزینه ای در راستای مقاصد خود از آنها استفاده می کنند .

روش انجام این کار را بصورت مختصر در زیر می آوریم:
در کلیه نقاط سراسر کشور اعم از روستایی و شهری در هر محله یک مسجد وجود دارد که ساختمان این مسجد تبدیل به یک مقر پایگاه مقاومت می گردد . فرماندهی این پایگاه از طریق سپاه پاسداران تعیین می گردد . امام جماعت مسجد نیز از طریق سازمان تبلیغات اسلامی منسوب می شود . هر کدام از این دو نفر یک نقش اساسی دارند . فرمانده بسیج که سپاه تعیین می کند بیشتر کارهای نظامی و…. انتظامی می پردازد و بصورت تشکیلاتی از سپاه پاسداران دستور می گیرد و مجری سیاست های سپاه پاسداران است و امام جماعت نقش خود را در تشویق ساکنان محله و نمازگزاران جهت پیوستن به پایگاه مقاومت را ایفاء می کند و در سخنرانی های خود از نظر شرعی فعالیتهای پایگاه را تأیید می کند .

امام جماعت مسجد بنوعی از نیروهای فعال بسیج است و بدلیل جایگاهش در بین مردم می تواند بسیار تأثیر گزار باشد و در صورت ناهماهنگی پایگاه مقاومت او را از مقام امام جماعتی خلع و حقوق را نیز قطع می کنند .
پرواضح است که این دو نیرو با رعایت سلسله مراتب مستقیماً از رهبر دستور می گیرند.

به این شکل که پایگاه مقاومت زیر مجموعه نیروی مقاومت سپاه پاسداران است و سپاه پاسداران از رهبری بصورت مستقیم دستور می گیرد و توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه کنترل می گردد و در صورت هرگونه تخطی توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه کنترل می گردد و در صورت هرگونه تخطی توسط حوزه نماینگی ولی فقیه برخورد صورت می گیرد و امام جماعت مساجد نیز از طریق سازمان تبلیغات اسلامی منسوب می شود که این سازمان نیز بصورت مستقیم زیر نظر رهبری فعالیت می کند . پس هردو مجری سیاستهای رهبری هستند ولی هرکدام نقش خاص خود را دارند .) فرمانده سپاه و مسول حوزه نمایندگی ولی فقیه  و مسول سازمان تبلیغات اسلامی همه از طرف شخص رهبر تعیین میگردند )
اما این پایگاههای مقاومت مستقر در مساجد چگونه مردم محله را کنترل می کنند و چه فعالیتهایی دارند و ساختار تشکیلاتی آنها چیست؟

چارت تشکیلاتی پایگاه مقاومت به شکل زیر است:

این چارت تشکیلاتی تقریباً همان چارت سپاه پاسداران است ولی در مقیاس کوچکتر و هر کدام از این واحدها می توانند بصورت مستقیم با واحداصلی خود مستقر در سپاه پاسداران شهرستان و سپاه پاسداران شهرستان نیز با استان و استان نیز با تهران ارتباط برقرار کنند.

کلیه تشکیلات سپاه پاسداران و نیروی مقاومت توسط چهار عامل کنترل و هدایت می شود این چهار عامل شامل : ۱- حوزه نمایندگی ولی فقیه مستقر در سپاه پاسداران  ۲- سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران  ۳- سازمان اطلاعات سپاه پاسداران  ۴- فزماندهی سپاه پاسداران

این چهار عامل یکدیگر را مرتب چک می کنند و با یکدیگر بسیار هماهنگ هستند ولی حوزه نمایندگی ولی فقیه اشرافیت بیشتری بر سه عامل دیگر دارد و تقریباً هیچ فعالیتی بدون تأیید این حوزه در سپاه صورت نمی گیرد.
حال ببینیم پایگاههای مقاومت مستقر در مساجد چگونه کنترل محله را در دست می گیرند .
وظیفه اصلی پایگاه های هر محله شناسایی کلیه افراد ساکن در آن محله است این اقدام به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت می گیرد.

بصورت غیر مستقیم : امام جماعت محله یا اعضاء بسیج در یک ارتباط هدفمند معمولی با سایر افراد اطلاعات خود را از طریق صحبت های روزمره بدست می آورند.

بصورت مستقیم: اعضاء فعال بسیج طبق دستور و با هدف خاص وارد حیطه خصوصی افراد می شوند و به کسب خبر می پردازند و پس از آن نیروهای عملیاتی وارد عمل شده و آنها را دستگیر و به پایگاه مقاومت مسجد و در صورت نیاز به بازداشتگاه های مستقر در سپاه پاسداران منتقل می کنند.

منبع: ایران بریفینگ

تمام حقوق نشر متعلق به وب سایت پادماز است. مطالب منتشرشده در وب سایت پادماز ضرورتا بیانگر رویکرد جنبش ملی دموکراتیک عرب الاحواز نیست.

الصعود لأعلى